Over mij

 

Buizerd met Eng tekst def.jpg
Beeld (c) Jurgen Walschot

 

Ik groeide op in een warm gezin waar altijd aandacht was voor muziek, boeken en natuur. Mijn verhalen, die ik al heel vroeg begon te schrijven, werden beïnvloed door de stapels jeugdliteratuur die ik verslond en door mijn latere opleiding Germaanse Taal- en Letterkunde.

Vandaag ben ik nog altijd een verwoed leesbeest en natuurmens, dromer, schrijver, denker en muzikant. Met mijn man en mijn zoon woon ik in Hamme, een land van getijdenrivieren en een machtige plaats om te wortelen en uit te waaien.

Ik werk als journalist en redacteur omdat er brood op de plank moet komen, en dat is best een leuke job. Maar schrijven is mijn roeping en mijn passie, een levenswijze eerder dan een beroep. Dus schrijf ik boeken, blogs, Zaailingen en andere projecten.

Maar vooral ben ik een Wandelaar tussen Werelden, gefascineerd door snijvlakken en weerspiegelingen, van nature thuis in dubbele bodems en grensgebieden: tussen ‘ik’ en ‘de ander’, tussen werkelijkheid en fantasie, tussen kindertijd en volwassenheid.
Ik zoek altijd naar de diepere lagen, want dat is waar het hart van het universum klopt.

Advertenties