Nieuws & activiteiten

Speurtocht met Reya en Robin in de Plantentuin van Meise

(c) Jurgen Walschot


Van 20 oktober vanaf 13 u tot 30 november 2019 ontdek je de wondere wereld van de serres met nieuwe ogen, want De serres van Mendel is te gast in het Plantenpaleis van Plantentuin Meise.

De personages uit het boek nemen je op sleeptouw in het Plantenpaleis. Vind Reya en Robin verstopt in de serres en kijk naar de natuur zoals zij dat doen. Ontdek de kleinste details in de prachtige beelden van Jurgen Walschot én ontmoet ook hun levende modellen. Deel je foto’s op Facebook of Instagram en doe mee aan een leuke wedstrijd.

Je krijgt de speurtocht mee aan de kassa. 
Het boek is te koop in de Tuinwinkel.

Meer informatie vind je hier.Boekvoorstelling ‘De serres van Mendel’


Op 20 oktober houden we De serres van Mendel feestelijk boven de doopvont, euh, het waterlelieperk, in de Plantentuin van Meise.
Inschrijven is noodzakelijk en doe je via boeken@vanhalewyck.be.
Boekenweekend Hamme

Ronny Mosuse - Boekenweekend Hamme

Loop op zaterdag 19 oktober 2019 langs op het Boekenweekend in Hamme. Je vindt mij om 16u op het podium, in gesprek met Do Van Ranst en Hilde Van Cauteren.‘De serres van Mendel’ op Brunch in het bos

https://www.facebook.com/events/344278802910038/

Op zondag 8 september zijn we te gast op Hanenbos voor Brunch in het bos. Die dag opent de tentoonstelling met tien afbeeldingen uit De serres van Mendel. We lezen voor en knutselen mini-serres. We signeren natuurlijk ook het boek.

De prenten worden een jaar lang tentoongesteld, en het boek is bovendien een heel schooljaar de rode draad voor scholen en groepen die aan mileu-educatie en natuurbewustzijn willen werken.

Advertenties