Verhalen bij het kampvuur

De serres van Mendel te gast op Robur op Den Eik

(c) Jurgen Walschot

Wat is er dan gezelliger dan in het bos om een vuur heen zitten en naar verhalen luisteren?
Op zaterdag 13 augustus verwelkomt Marieke Van Coppenolle jou en je gezin op Robur op Den Eik!
Schrijfster Kirstin Vanlierde leest er voor uit haar boeken De serres van Mendel en De Wortels van de Wereld en dompelt je onder in de natuur zoals je dat nog niet eerder beleefde.

PRAKTISCH

Wanneer: Zaterdag 13 augustus, 19u
Waar: Robur op Den Eik, gelegen in de Antwerpse Kempen, achter De Lilse Bergen, op de grens van Beerse en Gierle. (Voor de routebeschrijving, zie lager.)

Inschrijven is verplicht. Bij echt slecht weer laten we de activiteit binnen in Robur doorgaan. Daar is ruimte voor maximum 20 personen. Ben jij er zeker graag bij, al dan niet met je (klein)kinderen? Wacht niet te lang!

Meld je eerst aan bij Marieke via e-mail (info@roburopdeneik.org), om na te gaan of er nog plaats is. Je inschrijving is vervolgens geldig na storting van een vrije bijdrage op de rekening van Robur op Den Eik vzw, BE82 5230 8087 7968. Je ontvangt een bevestiging.
Indien nodig werken we met een wachtlijst. Want bij mooi weer kunnen er gerust meer deelnemers aansluiten. Dan betaal je je bijdrage op het moment zelf.

Prijs: Je bepaalt zelf wat je een faire prijs vindt om deel te nemen. Je vrije bijdrage gaat integraal naar het Roburproject.

Allerlei soorten thee, koffie (ook decaf), melk en bronwater zijn te verkrijgen in huiselijke sfeer, tegen een kleine gift in Robiggetje, het spaarvarkentje op het aanrecht.
Wie van wat verder komt, is welkom om desgewenst z’n meegebrachte avondmaal ter plekke op te eten.

Boeken: Wie dat wil, kan na afloop de boeken van Kirstin kopen. Ze signeert ze ook met plezier.

Wie of wat is…

ROBUR OP DEN EIK is een ecologisch, hobbitachtig stiltehuisje in een bos in de Antwerpse Kempen, een plekje van verbinding door rust, natuur, genezing en creativiteit, specifiek voor mensen met burn-out en ter preventie van burn-out. De natuur speelt daarbij een doorslaggevende rol. Robur wil op een kleinschalige, bescheiden manier helend aanwezig zijn. Ook wil Robur een plek zijn voor kunstenaars: eindelijk dat boek schrijven, die cd afwerken, enz. Creativiteit is óók een levensbehoefte die met rust, natuur en genezing te maken heeft. Als ontmoetingsplek waar mensen samen kunnen delen steunt Den Eik het web van verbondenheid.

Robur op Den Eik vzw is een door de Koning Boudewijnstichting erkend goed doel, en de laatste fase van de afwerking van het huisje Robur is ingegaan: Robur op Den Eik is nu al beperkt beschikbaar, en ten laatste vanaf 2023 volledig.

Hoe bereik je Robur?

Geef ‘Robur op Den Eik vzw’ in op Google Maps voor de exacte locatie (als referentie). Voor je gps geef je ‘Beerseheide, Beerse‘ op. Rijd de Beerseheide uit tot Café Boskant en kies uiterst links het Hazenpad. Aan de betonblokken kun je niet anders dan naar rechts volgen en daar vind je na 100m Robur op Den Eik. Parkeren op de oprit en langs het pad, de doorgang voldoende vrijhouden voor gemotoriseerd verkeer.

Vind je ’t niet, bel Marieke op 0473 31 35 60.

Meer info over Robur op Den Eik vind je hier.

10 gedachtes over “Verhalen bij het kampvuur

   1. Dat zou zeker plezant zijn! Maar hoezeer ik jullie ook waardeer… ‘even’ 1000 km rijden is voor mij toch iets te veel gevraag… 😉

    Geliked door 2 people

   2. Af en toe komen we naar NL om familie te bezoeken. Maar dan hebben we zo’n druk ‘programma’ dat Vlaanderen er bij inschiet 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s