BeLICHT: Marieke Van Coppenolle

Inspirerende mensen voor het voetlicht #2

Bezield Leven betekent: een inspiratiebron zijn voor anderen én zelf inspiratie oppikken van wijze, boeiende, uitdagende, oprechte mensen. In de reeks BeLICHT ga ik met ze in gesprek. Omdat ze een voetlicht verdienen. Omdat ze nog veel meer mensen mogen inspireren zoals ze mij geïnspireerd hebben.

Marieke Van Coppenolle is een moderne nomade. Sinds ze haar zwerfdrang is gaan volgen, klopt alles in haar leven. Een heel bijzonder project dat ze met de hulp van internationale vrijwilligers uit de grond heeft gestampt, is Robur op Den Eik, een plek van verbinding midden in de natuur. Want we zijn onze verbondenheid met de natuur niet kwijt, we zijn onze ervaring daarvan kwijt. Marieke leeft in het ‘nu’, met het vertrouwen van een zwerver dat er altijd een bed wacht ’s avonds, ook al weet ze ’s ochtends nog niet precies waar.

BeLICHT: Marieke Van Coppenolle in Robur op Den Eik
***
Wil je meer gesprekken van BeLICHT meepikken? Kijk je uit naar de #kaartvoordeweek of naar de andere video’s van Bezield Leven die ik deel? Volg Bezield Leven op Facebook of abonneer je op mijn YouTube-kanaal.
***

3 gedachtes over “BeLICHT: Marieke Van Coppenolle

  1. Wat fijn om Marieke op deze manier een beetje beter te leren kennen. Inderdaad: bijzonder mens, en wat een bijzondere plek is Robur! Zeer inspirerend… niet dat er ook maar iets van zwervensbloed door mijn aderen stroomt, maar wat ze vooral uitstraalt: zichzelf zijn, en blijven, en luisteren naar haar innerlijke stem. Heel erg mooi. Dank jullie wel, beiden! ❤️

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s