BeLICHT: Inge Spanjaard

Inspirerende mensen voor het voetlicht #1

Bezield Leven betekent: een inspiratiebron zijn voor anderen én zelf inspiratie oppikken van anderen. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor een hele resem wijze, inspirerende mensen die een wezenlijk verschil hebben gemaakt in mijn leven en op mijn weg. In de reeks BeLICHT ga ik met ze in gesprek. Omdat ze een voetlicht verdienen. Omdat ze nog veel meer mensen mogen inspireren zoals ze mij geïnspireerd hebben.

En nu staat het eerste gesprek in de reeks BeLICHT online. Wat een eer om met deze fantastische dame te mogen beginnen! Maak kennis met Inge Spanjaard, een van de vrouwen die het afgelopen jaar meer wijsheid met mij gedeeld heeft dan sommige mensen in een half leven.

Inge Spanjaard is heks, priesteres, pixie, moeder of dochter… maar boven alles vrouw. Ze begeleidt vrouwen om los te komen van oude patronen en ballast en leert hen over de natuurlijke ritmes en cyclisch leven.

Ga er een half uurtje voor zitten en geniet.

BeLICHT: Inge Spanjaard


***
Wil je meer gesprekken van BeLICHT meepikken? Kijk je uit naar de #kaartvoordeweek of naar de andere video’s van Bezield Leven die ik op deel? Volg Bezield Leven op Facebook of abonneer je op mijn YouTube-kanaal.
***

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s