Bezield Leven: een platform voor spirituele verbinding

Oké, dit is dus mega spannend… ✨

Ik heb geen eigen Facebookpagina als schrijfster, dat voelde nooit nodig. Ik had deze blog, en mijn dagelijks leven en mijn werk hebben altijd al de neiging gehad om door elkaar heen te lopen. Als ik ooit zo’n pagina zou maken, dan moest ze een werkelijke meerwaarde hebben.

En die is er nu.

Bij deze boven de doopvont: de Facebook- en Instagrampagina’s Bezield Leven.

(c) Kirstin Vanlierde

Ik liep er al een mee tijdje rond. En toen kwam, na een heleboel kleine duwtjes in die richting, fluisteringen die ik weer naast me neer legde, ideeën die ik negeerde, het beslissende duwtje. Toen zat er maar één ding meer op: springen.

Bezield Leven is natuurlijk in de eerste plaats de titel van het boek dat ik aan het schrijven ben, maar hoe langer ik met die uitdrukking werkte, hoe juister ze ging voelen voor álles wat ik deed. Want niet alleen lopen mijn geschreven werk, mijn foto’s en collages en mijn dagelijks leven voortdurend in elkaar over, de spirituele en bezielde manier waarop ik met elk van die facetten bezig ben, is wat ze allemaal onderling verbindt. Bezield Leven begon steeds meer te voelen als iets wat véél dieper ging dan een boektitel.

Op dit gloednieuwe platform ga ik allerlei dingen delen, in geschreven vorm én met video en audio: stukjes van mijn werk, fragmenten uit het dagelijks leven, inzichten rond persoonlijke ontwikkeling, bezielend en inspirerend werk van anderen, tarot… Ik wil er ook in gesprek gaan met mensen die mij geïnspireerd hebben, of die op hun persoonlijke manier een bezield pad lopen.

Het is een groot experiment in verbinding en verbondenheid, en méér dan een beetje uit mijn comfortzone. Maar het voelt goed, op die bijzondere manier dat alle werkelijk belangrijke en daarom spannende dingen in het leven dat doen.

De pagina is sinds een paar dagen actief. Ga gerust een kijkje nemen, Ik hoop jullie er met open armen te mogen verwelkomen!

Op Facebook: Bezield Leven
Op Instagram: @bezieldlevensoulhome

3 gedachtes over “Bezield Leven: een platform voor spirituele verbinding

  1. Oh lieve help, wat heb ik al veel gemist (zie ik). Ik ga gauw ‘inhalen’. Net nu ik al heel lang loop te dubben of ik Facebook achter mij wil laten… hier is het antwoord. Nog maar even niet dus 🙂 Heel mooi, wat je allemaal gaat delen! XX

    Geliked door 1 persoon

      1. Ik had je al eens eerder in het ‘echt’ gezien en gehoord in een interview, via je eigen site. Maar aangenaam blijft het, zo even ‘bij je’ in de werkkamer te kunnen zijn ❤️

        Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s