De Wortels van de Wereld: een dagje signeren

Er kwam dus geen boekvoorstelling… Maar Jurgen en ik maakten het gezellig in onze creatieve bubbel en palmden de tuinkamer/strijkkamer/speelkamer bij mij thuis in voor een volle dag signeren. En het resultaat mocht er zijn. Tachtig exemplaren, de meeste op naam en vooraf besteld. Jurgen werkte met stempels, twee soorten verf in diverse technieken, stiften en potloden. Ik had aan een balpen en de woorden in mijn hoofd genoeg. Omdat ik soms mijn handen vrij had terwijl de beelden lagen te drogen, had ik tijd voor een kleine creatieve reportage.

In kleur…
… of met een sfeertje:
En na een lange dag onafgebroken doorwerken, gingen we ook nog een filmpje maken…
Altijd een beetje gek, die kunstenaars.

Het geeft ons wel iets moois om op terug te kijken, zeker wanneer alle boeken vertrokken zullen zijn naar hun bestemmelingen. Geniet even mee:


4 gedachtes over “De Wortels van de Wereld: een dagje signeren

  1. Hallo Anuscka,
   Het was inderdaad een fijne dag met handen uit de mouwen. Ik was wel blij dat ik een dag eerder het avondeten al had voorbereid, ik had geen puf meer na die marathon. 😉
   Het boek is overal in Vlaanderen en in principe ook in Nederland verkrijgbaar. Ook op bol-punt-com en Amazon (fr, grappig genoeg) kun je het vinden. Mocht het toch lastig blijken, geef me een seintje, dan kan ik een exemplaar voor je regelen en opsturen, als je het niet erg vindt om de portkosten erbij te nemen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s